18 aspirants al V Premi d’Investigació i d’Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual

Els premis són un reconeixement a la investigació i la innovació per la millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat.


El passat 31 de desembre es va tancar el termini d’entrega de treballs al V Premi d’Investigació i d’Innovació sobre persones amb discapacitat intel·lectual que convoca AMPANS, i que reconeix la feina de professionals, entitats, associacions i equips que es dediquen a la investigació i al foment de  pràctiques innovadores per millorar l’atenció i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Al premi s’hi han presentat 18 treballs: 8 en la categoria d’investigació i 10 en la modalitat d’innovació. El veredicte es coneixerà el proper 31 de març, i els premis atorgats s’entregaran en un acte públic que organitzarà AMPANS el mes de juny.

En total es lliuraran 6 premis: 3 d’investigació i 3 d’innovació. Els primers premis de cada modalitat estan dotats amb 3.000€ cadascun, i la publicació de tots els treballs guardonats. Als premis hi opten treballs de professionals a títol individual i també col·lectius pertanyents a institucions, universitats, entitats o empreses públiques o privades.

La primera edició del Premi d’Investigació i d’Innovació d’AMPANS es va convocar el 2005. Al llarg d’aquests anys, l’entitat ha desenvolupat polítiques d'actuació que li han permès avançar per oferir una atenció de màxima qualitat i situar-se entre els referents del sector de la discapacitat, que aposten pel coneixement i per la investigació.

Aquesta cinquena edició consolida uns premis, els únics que premien la investigació a l’estat espanyol sobre Persones amb Discapacitat Intel·lectual, que el jurat de les serves respectives edicions ha valorat per la seva gran qualitat i rigor científic.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article