Ampans, reconeguda amb el Model d’Excel·lència EFQM 400+

És la primera entitat del sector de la discapacitat a Catalunya que aconsegueix aquest reconeixement.


Ampans ha obtingut la certificació d’ Excel·lència Europea 400+, avaluada per Applus+ i atorgada pel Club Excel·lència en Gestió, sent la primera organització del sector de l’atenció a les persones amb discapacitat que aconsegueix aquest nivell de reconeixement a Catalunya.

Es tracta d’un reconeixement a molts anys de treball, impulsant de forma permanent accions de millora descrites als plans estratègics de l’entitat. L’obtenció d’aquesta certificació significa també un reconeixement a l’esforç compartit per tot el personal de l’organització, més de 600 persones que de forma constant han impulsat amb èxit reptes i projectes, treballant per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies (anualment, més de 1.000 persones ateses).

La Fundació Europea per la Gestió de la Qualitat, l’EFQM, és una fundació sense ànim de lucre amb seu a Brussel·les que compte amb més de 500 socis repartits en més de 55 països. Aquesta Fundació defineix el Model EFQM de Qualitat i Excel·lència com a via per a l’autoavaluació i la determinació dels processos de millora contínua en entorns empresarials i organitzatius tan públics com privats, i és un referent per les empreses i organitzacions de la Unió Europea.

El Certificat EFQM 400+ serà lliurat a Ampans, el proper 29 de gener, en un acte a l’Auditori de la Plana de l’Om de Manresa, que comptarà amb la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, la Secretària General de la Conselleria de Benestar Social i Família, Dolors Rusinés, el Vicepresident del Club Excel·lència en Gestió, Pere Miralles, el President d’Ampans, Domènec Casasayas i el Director General d’Ampans, Toni Espinal.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article