Comença un nou curs d'estratègies i decisions de finançament per a entitats

Serà aquest mes de febrer, durarà 24 hores i serà bonificable


Si l’apartat econòmic de les entitats sempre ha estat important, ara amb el nou context social econòmic que es configura, les estratègies en matèria de finançament han de ser una prioritat dels equips dirigents de les ENL. Per aquest motiu, la intenció que persegueix aquest curs és donar suport i eines a la direcció econòmic-financera d’aquestes per adaptar-se al context actual. El proper mes de febrer la consultora social Invenies  ofereix un curs sobre estratègies i decisions de finançament per a entitats no lucratives (ENL), adreçat a dirigents i gestors. El curs té una durada de 24h i s’impartirà els dies 10, 12, 17, 19, 24 i 26 de febrer de 16 a 20h (total) a Barcelona. El seu preu és de 350€, bonificables.

El curs va dirigit a aquells gestors i dirigents que tenen la responsabilitat de dirigir una ENL, més enllà de ser els responsables de la gestió econòmica. Aquest curs podria dur per títol “economia per a no economistes” però no voldríem deixar fora els economistes, ans al contrari.
 
Una vegada realitzat el curs els participants seran capaços de:
 
- Establir els conceptes i criteris comptables i de finançament per tal de portar a terme la planificació i la gestió pressupostària.
 
- Comprendre la situació econòmica, financera i patrimonial actual de la Entitat
 
- Anticipar la situació econòmica, financera i patrimonial.
 
- Prendre decisions econòmiques, financeres i patrimonials en consonància amb els objectius de l´ENL
 
- Millorar el rendiment dels recursos disponibles i aconseguir avantatges.
 
- Utilitzar tots els instruments a l’abast amb bon criteri per disposar de  recursos econòmics en caixa (si no tens els diners per pagar les nòmines, proveïdors, impostos,...acabes tancant).
 
El plantejament que es busca és totalment pràctic, de manera que qualsevol assistent, independentment dels seus coneixements en matèria comptable o d’economia, podrà extreure’n el màxim profit per a la seva entitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article