'Radio me', el Whatapp per a gent gran

Telefònica ha creat un dispositiu de missatgeria de veu instantània que permet als ancians comunicar-se de forma instantània sense haver d'usar mòbils intel·ligents.


"L'objectiu és combatre la bretxa digital i solucionar els problemes reals" d'aquest col·lectiu, al qual resulta complicat utilitzar certs sistemes de missatgeria instantània tipus Whatsapp o Line, ha explicat el director del centre de I+D de Telefònica a Catalunya, Pablo Rodríguez.

'Radio me' com ha anomenat la companyia aquest nou dispositiu, permet rebre i enviar missatges instantanis de veu mitjançant un aparell intuïtiu i senzill, amb dos botons amb llums, que es connecta amb altres dispositius a través d'una connexió mòbil. Els amics i familiars de la persona amb 'Radio me' poden baixar-se un app a través del seu telèfon mòbil que els permetrà establir la connexió.

El nou dispositiu es provarà amb uns 120 usuaris de Catalunya "per després expandir-se per la resta de països on opera Telefònica", encara que no hi ha data fixa de sortida al mercat ni preu del dispositiu. De moment, aquestes 120 unitats van repartir-se, fins aquest dissabte, a la botiga Movistar del Mobile World Center de Plaça Catalunya i serviran com a prova pilot.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article