Més de 40.000 signatures tanquen la campanya de drets d'ALLEM

La campanya reclama que es garanteixi el finançament públic de centres i serveis per a persones amb discapacitat intel·lectual.


ALLEM, la federació que agrupa 16 entitats lleidatanes, que donen serveis a persones amb discapacitat posa punt final a la campanya "Defensa'm", que va posar en marxa a finals de l'any passat. Aquesta iniciativa ha tingut com a objectiu la defensa dels drets a la igualtat, a la inserció laboral i social i a tenir una vida digna davant la dràstica retallada de finançament públic.

La tisorada que pateixen els centres i serveis, gestionats per les nostres entitats sense ànim de lucre, amenaça el manteniment i continuïtat de les organitzacions i també impedeix l'entrada de persones que necessiten accedir a aquests serveis. A les Terres de Lleida, hi ha 184 persones en llista d'espera.

Dins la campanya, les entitats lleidatanes han impulsat, entre altres accions, una recollida de firmes -més de 46.800- i mocions als ajuntaments del territori per demanar als diputats i diputades lleidatanes al Parlament de Catalunya que blindin els pressupostos relacionats amb les persones amb discapacitat i que, per tant, garanteixin el finançament públic dels centres i serveis que n'asseguren el compliment dels seus drets.

La Canongia de la Seu Vella de Lleida acull avui divendres 14 de febrer a les 17h el lliurament de signatures als parlamentaris lleidatans perquè puguin portar endavant una acció conjunta al Parlament de Catalunya amb l'encàrrec de més d'un 10% de la població que representen les més de 46.800 firmes de suport a la campanya.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article