Una nova fundació promou l'esport per a persones discapacitades

Fedamar s'ha presentat aquest cap de setmana a Arenys de Mar davant de més de 400 persones.


"La Fundació Fedamar neix por donar servei esportiu a tota persona amb discapacitat Psíquica i física. Aquest projecte té com a objectiu oferir a aquest col·lectiu la possibilitat de treballar la psicomotricitat mitjançant la iniciació a l'activitat esportiva", diu la web de Fedamar, la Fundació Esportiva d'Arenys de Mar pe disminuïts físics i/o psíquics.

La Fundació neix amb l'objectiu d'oferir "l'oportunitat de realitzar activitats esportives, relacionades en treballar la motricitat i iniciar el tacte amb diferents disciplines esportives, a un grup més ampli de persones. En aquest cas de persones amb característiques que els fan ser especials, ni millors ni pitjors, simplement diferents i que tenen certes mancances en diferents aspectes".

Aquest cap de setmana, a Arenys de Munt s'ha presentat aquest nova entitat i ha nomenat la jove Clàudia Oller com a Embaixadora del Voluntariat del Mundial de Bàsquet de 2014. Oller té un trastorn genètic, el Síndrome de Williams que la sotmet a una discapacitat intel·lectual del 65%, i sempre ha volgut jugar a bàsquet. El seu desig va activar una gran iniciativa esportiva solidària que aquest cap de setmana s'ha materialitzat amb Fedamar.

La Fundació l'ha creada l'expresident d'Arenys Bàsquet, Jaume Calopa i al mes de desembre quan va gestar-se, ja comptava amb una desena de padrins famosos. La Fundació compta amb experts per practicar diverses disciplines: el bàsquet, l'handbol, el voleibol, el tennis, el futbol sala i activitats d'hípica. A més de cursos, tallers i sortides, la Fundació oferirà suport psicològic per a qui ho vulgui.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article