La Fundació Arrels presenta una 'app' al MWC

És una aplicació de paper per explicar als assistents que a Barcelona hi ha 900 persones dormint al carrer.


Arrels se suma al Congrés Mundial de Mòbils que se celebra aquests dies a Barcelona i presenta un model de cartró que inclou l’aplicació ‘Nobody sleeping on the street’ , que també té la seva versió catalana i castellana , per explicar que a Barcelona hi ha prop de 900 persones dormint al carrer i animar a la col·laboració econòmica, tant dels assistents al congrés com de la resta de  la ciutadania.

Des del dilluns 24 de febrer voluntaris, treballadors i persones ateses per Arrels reparteixen als recintes firals els prop de 3.000 mòbils de cartó que han preparat per a aquest certamen, que enguany aplega més de 70.000 persones i suposa una injecció de capital molt important per a la ciutat.

“Per a nosaltres es tracta d’un mòbil d’última generació, en el sentit que esperem que molts dels assistents a aquest congrés pertanyin a la generació que faci possible que ningú hagi de viure al carrer”, afirma el director d’Arrels, Ferran Busquets.

L’aplicació mòbil dóna opció a col·laborar econòmicament a persones a títol individual i a empreses i grups i explica el que es pot fer amb els fons recaptats. Per exemple, amb 10 euros l’equip de carrer d’Arrels pot realitzar tres visites i amb 20 euros es pot pagar una nit de pensió. Amb 45 euros s’ofereixen tots els àpats d’una setmana a una persona sense sostre, i amb 350 euros es cobreix el lloguer d’un pis un poden viure tres persones.

Descarrega’t l’aplicació d’Arrels per fer possible ‘Ningú dormint al carrer’!

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article