Es publica la guia per la integració laboral de persones amb trastorn mental

És una iniciativa de l'Obra Social 'La Caixa'.


En el marc del Programa Incorpora, l'Obra Social 'la Caixa' impulsa un projecte específic d'integració laboral de persones amb trastorn mental. Aquestes persones, socialment vulnerables i amb un alt risc d'exclusió social, configuren un col·lectiu cada dia més rellevant i visible.

Aquest nou projecte, desenvolupat amb el suport metodològic de l'Institut Universitari Avedis Donabedian-UAB , té l'objectiu de millorar els resultats qualitatius i quantitatius de la integració laboral de les persones amb trastorn mental, a través d'eines i recursos dirigits a professionals de la inserció laboral.

La Guia per a la integració laboral de persones amb trastorn mental proposa bones pràctiques, metodologies de treball, models d'anàlisi i instruments per abordar el procés d'inserció laboral de persones amb trastorn mental. Les recomanacions posen especial èmfasi en el desenvolupament d'aquells aspectes clau per a l'èxit del procés d'inserció i el manteniment del lloc de treball, tant des de la perspectiva de la persona que busca feina com des de l'empresa. També pretén ser un instrument que promogui la sensibilització i ajudi a eliminar l'estigma associat a aquest col·lectiu.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article