'Teatre accessible', nova app per consultar la programació accesible

És una iniciativa de Aptent Be Accesible i està disponible per terminals d'Android.


Aptent Be Accessible llança la nova aplicació 'Teatre Accessible' per a terminals mòbils Android. Es puja així un altre esglaó més a favor de l'accessibilitat en el lleure i en la cultura amb el desenvolupament d'aquesta aplicació emmarcada en el projecte "Teatre Accessible", que ja va per la seva tercera temporada i que es desenvolupa en vuit teatres de Madrid, Barcelona i València.

L'aplicació 'Teatre Accessible' ofereix la possibilitat de consultar tant la programació accessible de la temporada com els teatres que col·laboren en el projecte i els descomptes que aquests ofereixen, així com la possibilitat d'accedir a material audiovisual addicional, enllaçar amb la compra d'entrades o compartir el contingut en xarxes socials .

Aquesta iniciativa s'ofereix gràcies a la col·laboració de Fundación Vodafone España i el Centre de Rehabilitació Laboral Nova Vida amb Aptent Be accessible, pel que a més d'estar disponible a Google Play, també s'incorporarà a la cartera de APPSccesibles que ha desenvolupat Fundació Vodafone Espanya .

L'aplicació de moment està disponible únicament per a terminals mòbils amb sistema operatiu Android, en concret smartphones i tablets de 7". Està previst que a la primavera també puguin gaudir-ne els usuaris de IOS.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article