Diversos famosos donen suport a la campanya 'Una poma per la vida'

La iniciativa solidaria arriba aquest any a la seva 13ena edició. Impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i Condis Supermercats.


L'actor Joan Pera se suma a la cuinera i escriptora Ada Parellada l’actor Jordi Martínez i Xantal Llavina, directora i presentadora Directe 4.0 de Ràdio 4 a donar el tret de sortida a la 13ena edició de la campanya solidaria “Una poma per la vida”. I ho faran d’una manera especial, amb les creacions de l’Ada Parellada que elaborarà unes postres exclusives amb les pomes solidaries de la FEM com a ingredient principal.

“Una poma per la vida” és una iniciativa impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i Condis Supermercats per captar fons per a les persones que pateixen aquest malaltia, més de7.000 a tot Catalunya. La campanya solidària, que arrencarà demà i durarà fins el dissabte 8 de març, es durà a terme a més de 400 supermercats Condis de Catalunya i Madrid i comptarà amb la participació de més de 400 voluntaris que des de diferents establiments animaran als ciutadans a comprar pomes solidàries a 1,50 €. Per aquells que ho prefereixin, també podran participar a la campanya comprant una poma virtual a través de l’aplicació http://www.fem.es/pf-poma-per-la-vida.aspx

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article