El testimoni motivacional d'un periodista i nedador paralímpic nascut sense braços a Barcelona

Són els testimonis de la 3a edició del programa 'Testimonials' que organitza la Fundació Grupo SIFU i GAES el proper dimarts 18 de març.


Fundación Grupo SIFU, entitat dedicada a impulsar accions per promoure la plena integració de les persones amb discapacitat i amb especials dificultats d'inserció, i GAES Centros Auditivos, empresa líder del sector a Espanya en la correcció auditiva, convoquen la tercera edició del programa Testimonials, el dimarts 18 de març de 9.00ha 11.00h al CaixaForum Barcelona, Centre Social i Cultural de l'Obra Social "La Caixa " (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).

L'acte tindrà com a protagonista Javier Hernández Aguirán, periodista i membre de la selecció espanyola de natació en els Jocs Paralímpics a Londres 2012, que oferirà la seva conferència "Dels peus al cap".

La cita, que reunirà assistents de diferents sectors, entre els quals l'administració pública, empreses i departaments de RRHH o associacions, intenta unir la discapacitat amb la motivació i l'esperit de superació. A través del relat d'un home que va néixer sense braços i amb un 90 % de discapacitat, es donaran a conèixer les claus per arribar a ser una persona d'èxit personal i professional.

La conferència serà presentada i moderada per Cristian Rovira, Vicepresident de la Fundación Grupo SIFU. Així mateix, comptarà amb la participació d'Antonio Gassó, conseller delegat de GAES, qui explicarà un cas d'èxit del programa de beques que la companyia ha posat en marxa, i que té per títol: "Persegueix els teus somnis". Durant l'acte també s'oferirà l'actuació musical del pianista invident Marc Sarrato .

Testimonials

Amb el programa Testimonials, la Fundación Grupo SIFU vol transmetre i conscienciar les empreses de les múltiples habilitats que tenen les persones amb discapacitat. A través de conferències motivacionals ofereix els relats en primera persona de professionals de diversos àmbits que han sabut adaptar-se a les seves circumstàncies i treure partit de les seves capacitats, tot i les dificultats i limitacions.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Mª josé Gómez
1.


Malauradament no podré assistir a la sessió, però la seguiré. Em sembla molt interessant.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article