Els Premis Internet reconeixeran projectes TIC que generin impacte positiu en col·lectius vulnerables

ls premis s'inscriuen en el marc del Dia d'Internet que se celebra el 17 de maig i inclouen una categoria d'Acció Social.


El 17 de maig es celebra mundialment el Dia d'Internet amb l'objectiu de donara conèixer les noves tecnologies per millorar el nivell de vida dels ciutadans.

En el marc d'aquesta jornada, l'Associació d'Usuaris d'Internet organitza els Premis Internet per reconèixer aquelles iniciatives, persones o organitzacions que durant l'any anterior hagin destacat pel bon ús de la xarxa i de les noves tecnologies. Els premis, compten amb cinc categories diferents. Una d'elles, la categoria d'Acció Social, s'adreça a projectes, organitzacions o persones que hagin generat un impacte positiu en els col·lectius més vulnerables a través de les noves tecnologies.

La categoria d'Acció socials s'adreça a projectes d'educació, salut, accés a les tecnologies o a projectes que impliquin una millora del nivell de vida d'aquests col·lectius.

El sistema de votació permet, d'una banda, la participació ciutadana a partir d'un procés de votació en línia i, de l'altra, els projectes seran considerats també per un jurat.

El termini de presentació de projectes eś el proper 20 d'abril i a principis de maig es comunicaran els finalistes seleccionats. La gala de lliurament de premis serà el 15 de maig.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article