Barcelona es manifestarà 'per una Catalunya social'

La manifestació, convocada per entitats socials, tindrà lloc el proper 6 d'abril i sortirà de Plaça Urquinaona.


El 6 d'abril, novament crida dels moviments socials i les organitzacions sindicals per sortir al carrer i tornar a reclamar un "Catalunya Social" i STOP a les polítiques de desmantellament de l'Estat del Benestar.

En el seu manifest, que podeu llegir aquí, les entitats organitzadores volen constituir les bases "per a la construcció d’una Catalunya que  
reconegui els drets socials de tots els ciutadans i ciutadanes del nostre país" i senyalen que "les polítiques de retallades que han estat imposades fins ara des del Govern de Catalunya i des del Govern central no fan sinó agreujar la situació i responen a la clara voluntat  
política de desmantellar el nostre estat del benestar".

El manifest reclama sortir de la crisi "escoltant la veu de la ciutadania i no sota els dictats dels interessos econòmics d’uns quants, i la construcció d’un país requereix ineludiblement el reforçament de l’estat del benestar, garantint uns serveis públics de qualitat i amb equitat" i aposta per "construir el nostre país des d’unes premisses ben diferents a les que ens han dut fins aquí".

La manifestació serà el 6 d'abril, a les 12 h a Pl. Urquinaona (Punts de trobada de plataformes, marees, organitzacions i tot tipus d'expressions socials al llarg de Pau Claris). Confluirem a Pl. Urquinaona (el final del recorregut està pendent de concreció).

Facebook 'Per una Catalunya social': https://www.facebook.com/PerUnaCatalunyaSocial

Esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/1401428266793755/

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article