Les propostes del Tercer Sector a debat

La Taula del Tercer Sector comença el proper 8 de març un cicle de debats sota l'epígraf: 'Catalunya Social. Propostes des del Tercer Sector'

El proper dimarts 8 d’abril, la Taula del Tercer Sector inicia el Cicle Debats ‘Catalunya Social. Propostes des del Tercer Sector’, una activitat de periodicitat mensual per donar a conèixer millor els dossiers temàtics que ja es publiquen cada mes al butlletí ‘tercersector.cat’.

L’activitat consistirà en una presentació del dossier seguida d’un debat amb experts d’entitats socials en relació al tema tractat. La durada serà de 9h a 10h30 del matí i se celebrarà a l’auditori de l’Ateneu Barcelonès. La moderació correrà a càrrec de Carles Capdevila o Antoni Bassas, del diari ARA, amb qui la Taula del Tercer Sector ha arribar a un acord de col·laboració.

El primer debat ‘Catalunya Social’, se celebrarà el 8 d’abril i porta per títol ‘Crisi, empobriment i persones sense llar’. La introducció i presentació del dossier que porta el mateix títol a càrrec del sociòleg i politòleg, Albert Sales i en el debat amb els experts hi intervindran: Tere Bermúdez, cap del Programa ‘Sense Llar i Habitatge’ de Càritas Diocesana de Barcelona, Ferran Busquets, director de la Fundació Arrels i Joan Uribe, director de Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona.

Les inscripcions poden fer-se des d'aquí.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article