Fundación Grupo SIFU lliura més de 2750kg de menjar al Banc d'Aliments

La fundació destina cada any la recaptació de la venda de Loteria de Nadal a un projecte social relacionat amb el món de la discapacitat.


El president de la Fundación Grupo SIFU, Albert Campabadal Mas, ha fet entrega d'un xec per valor de gairebé 2.800kg de menjar recaptats a la Loteria de Nadal, el president de la Federació Espanyola de Bancs d'aliments, José Antonio Busto Vila.

En una visita a la seu de FESBAL, a Madrid, Campabadal va oficialitzar aquesta donació que es destinarà a la compra d'aliments de primera necessitat a tot Espanya.

Prop de 2.500 persones van posar el seu granet de sorra a la iniciativa, que a més ha comptat amb la col·laboració de 50 treballadors del Grupo SIFU de diferents oficines, entre administratius, gestors de servei i voluntaris. Fundación Grupo SIFU destina cada any la recaptació de la venda de Loteria de Nadal a un projecte social relacionat amb el món de la discapacitat. En aquesta ocasió, i tenint en compte el context de crisi existent al nostre país, l'entitat sense ànim de lucre va decidir fer el donatiu al Banc d'Aliments d'Espanya, ja que un nombre important de persones amb discapacitat van a ell per cobrir les seves necessitats bàsiques.

Aquest any la recaptació de donatius de la Fundació s'ha estès fins a superar en un 12% la recaptació l'any passat, gràcies a la confiança, el compromís i la il·lusió de diferents stakeholders.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article