El Banc dels Aliments, a la fira Alimentaria

Del 31 de març al 3 d’abril, l'entitat donarà a conèixer el programa d’aprovisionament entre empreses agroalimentàries i del sector de la distribució.


El Banc dels Aliments serà present un any més a Alimentaria, una de les fires internacionals de referència del sector amb 3.800 expositors i més de 140.000 visitants, per difondre la seva tasca en la lluita contra el malbaratament i donar a conèixer el programa d’aprovisionament que té com a objectiu gestionar aquells estocs d’aliments procedents de la indústria agroalimentària que són consumibles però no comercialitzables.

L’organització ha cedit, com en altres ocasions, un estand al Banc dels Aliments i també facilita la logística per a la recollida d’aliments. A més del personal voluntari del Banc dels Aliments que serà present a l’estand del 31 de març al 3 d’abril, durant el darrer dia de la fira també hi haurà voluntaris de les empreses Nissan i Cargill que col·laboraran en la recollida dels aliments exposats als estands de les empreses participants a Alimentaria.

A l’edició de l’any 2012 el Banc dels Aliments va poder recuperar més de 20.000 kg d’aliments variats d’alt valor nutritiu. La presència a la fira també serví per contactar amb empreses de la indústria agroalimentària i del sector de la distribució per tal de poder seguir amb la tasca de recuperació dels seus excedents.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article