La Fundació Acollida i Esperança i Càritas uneixen esforços

Les dues entitats signen un conveni de col·laboració per coordinar els seus serveis d’atenció a persones vulnerables a Badalona i el Barcelonès Nord.

La Fundació Acollida i Esperança i Càritas Diocesana de Barcelona han signat un acord per treballar junts a favor de les persones amb exclusió social en casos que requereixen d’una atenció especialitzada i d’acompanyament socioeducatiu per mirar de sortir de l’exclusió.

L’objectiu de l’acord és crear sinergies entre les dues entitats que ja treballen amb aquest col·lectiu, fer més eficient l’atenció que es presta i millorar les condicions de qualitat de vida i autonomia d’aquestes persones.

Els equips tècnics de les dues entitats ja estan treballant per tal que els serveis de la Fundació puguin ser utilitzats per part d’usuaris derivats per Càritas parroquial de la zona. D’una banda, el Servei Odontològic (SOPS), un servei que atén la higiene dental de manera integral, a preu reduït, situat a la finca de Can Banús (Badalona) i adreçat a persones amb dificultats econòmiques i risc d’exclusió social. De l’altra Mansol Projectes, SL, el centre especial de treball dedicat a la inserció sociolaboral de persones vulnerables i afectades per alguna discapacitat física i que ofereix llocs de feina i acompanyament personal per tal d’afavorir el procés de reinserció sociolaboral dels treballadors.

Finalment també es preveu alguna possible derivació per part de Càritas a algun centre residencial d’intervenció més específica per a persones amb la malaltia del VIH/Sida.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article