Tot a punt pel Fòrum Social Català a Girona

El fòrum està organitzat per una trentena d'entitats gironines que ompliran la capital de debats al llarg d'aquest dissabte 5 d'abril.


"El Fòrum Social Català (FSCat-Girona) és un espai de trobada obert, divers, plural i no governamental d’intercanvi d’experiències, de debat, de mobilització i d’articulació d’entitats i de moviments socials que rebutgen el model actual de desenvolupament dels pobles i que es troben en un procés permanent de recerca i construcció d’alternatives", expliquen des de l'organització del FSCat-Girona.

L'objectiu del fòrum és "estimular la reflexió i l'acció" entorn de tres eixos principals: "les lluites, els drets socials i les alternatives al capitalisme". L’edició d’enguany tindrà lloc el 5 d’abril a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona on, durant tot el dia, hi haurà xerrades, assemblees, debats, conferències i cinefòrums entre altres activitats que organitzen més de trenta entitats que treballen a Girona i comarques.

L'es activitats comencen a les 10 del matí i s'allarguen fins a les 18 de la tarda. A la clausura de l'acte hi parlaran Manel Mesquita i Irene Casellas (periodistes) i Manuel Delgado (antropòleg). Aquí podeu llegir el programa complet.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article