L'ús de la xarxa per part dels adolescents, a debat

Granollers celebrarà demà divendres la jornada 'Usos adolescents de les pantalles', emmarcada en el projecte SobrePantalles.


Demà 4 d'abril, a la Sala Francesc Tarafa (c/Corró 47) de Granollers es celebrarà la jornada 'Usos adolescents de les pantalles'. Aquesta jornada es situa en el marc del treball realitzat a l’Ajuntament de Granollers al voltant del projecte SobrePantalles, i pretén obrir un espai de reflexió al voltant dels usos adolescents de la xarxa.

La jornada coincideix amb el final del període de recerca sobre quins usos realitzen els adolescents de Granollers sobre el tema de les TIC (smartphones, internet, xarxes socials, dispositius, etc) que s’ha dut a terme amb la participació de diferents instituts i professionals.

Es comptarà amb la participació de persones que dediquen bona part de la seva activitat professional al voltant de l’acompanyament educatiu als adolescents i joves, i també de tot allò que implica les TIC i les xarxes socials virtuals en la societat actual.

Obrirà la jornada l’alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, que donarà pas a la conferència “¿Crisi o canvi d’època? Les implicacions tecnològiques en les dinàmiques socials”, presentada pel tècnic de cultura Senén Roy Català, i que realitzarà a càrrec de Joan Subirats i Humet, Catedràtic en Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona, especialista en governança, gestió pública i en l’anàlisi de polítiques públiques. Tot seguit, hi haurà un esmorzar preparat pels alumnes del PQPI de cuina de l’Ajuntament de Granollers.

La jornada seguirà amb la presentació de l’estudi “Usos de les pantalles dels adolescents de Granollers” a càrrec del tècnic d’educació Isidre Plaza Sánchez. La jornada clourà amb l’anàlisi de l’estudi a través d’una taula, conduïda per Jordi Bernabeu Farrús, tècnic de Salut Pública. A la taula hi participaran Dolors Reig, professora de la UOC i especialista en el món 2.0, Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista especialitzat en l’acompanyament a adolescents i joves i Josep Lluís Matalí Costa, Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona, especialista en psicologia clínica, salut mental i adolescència.

Tota la informació i inscripcions a: “Usos adolescents de les pantalles“.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article