La Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona participa al mercat de projectes socials de Reus

Accessibilitat, discapacitat, medi ambient i patrimoni monumental seran els punts centrals dels programes presentats per l’entitat.


La Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona participarà al I Mercat de Projectes Socials de Reus en el marc del programa d’Aprenentatge i Servei de la Universitat Rovira i Virgili (URV) en col·laboració amb la regidoria de Participació i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus. La iniciativa pretén posar en contacte als estudiants que realitzin el treball de Fi de Grau o Màster amb les necessitats de l’entorn social, desenvolupant projectes i programes que presentin les entitats socials.

Per a l’ocasió la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona ha presentat dos programes relacionats amb les persones amb discapacitat i l’accessibilitat:

- Guia sobre Patrimoni Monumental Accessible: amb aquest programa la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona vol promoure l’accés a la cultura de les persones amb discapacitat d’origen físic i/o orgànic. En concret, en aquest cas es planteja  l’accés al patrimoni monumental del Camp de Tarragona. Es planteja la recerca de disseny i propostes d’adaptació per a l’accessibilitat del patrimoni del Tarragonès.

Per aquest projecte s’hi poden adherir alumnes de Turisme, Arquitectura, Història, Treball Social, Antropologia, entre d’altres.

- Estudi Jurídic sobre l’Accessibilitat i Medi Natural: planteja les dificultats de les persones amb discapacitat d’origen físic i/o orgànic per accedir i gaudir del medi natural i preten cercar un marc jurídic sobre l’accessibilitat en aquest àmbit. Dirigit a alumnes de màster en Dret Ambiental.

MESTRAL - COCEMFE TARRAGONA és la federació de diferents associacions que treballen, a les comarques tarragonines, per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitats d’ origen físic i/o orgànic. És la unió de voluntats i treballs perquè aquestes persones puguin assolir el major grau d'autonomia personal i normalitzar la seva relació amb l'entorn. MESTRAL - COCEMFE TARRAGONA pertany a Cocemfe Catalunya amb les entitats de la qual col·labora de manera activa en la reivindicació dels drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article