El Tercer Sector dóna atenció laboral a gairebé 140.000 persones

Aquestes entitats donen ocupació a més 11.000 persones a Centres Especials de Treball i més de 3.000 en empreses ordinàries.


(pdf)

Prop de 500 entitats del Tercer Sector Social col·laboren amb la Secretaria d’Ocupació i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en els àmbits del treball protegit i de la formació i la inserció laboral dels col·lectius amb més dificultats d’accés al mercat de treball.

Aquestes entitats han donat atenció laboral a 139.797 persones vulnerables o amb discapacitat durant els darrers 4 anys; avui donen ocupació estable a més d’11.000 persones en Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció; i cada any atenen en dispositius d’inserció laboral a prop de 30.000 persones amb aquest perfil, i n’aconsegueixen la inserció de més de 3.000 en empreses ordinàries.

Aquestes són algunes de les xifres que ha recollit el grup de treball sobre inserció laboral de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, de la qual el COCARMI té la vicepresidència, en vistes a reforçar els nostres arguments per reclamar el seu ingrés al Consell d’Administració del SOC. Aquestes xifres, juntament amb una carta, han estat transmeses a tots els grups parlamentaris, sindicats, patronals i entitats municipalistes.

Més dades al document adjunt.

Notícia de: Cocarmi.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article