Jornada sobre 'Joves, educació i salut mental. Experiències nacionals i europees'

L'organitza el proper 24 d'abril l'associació de Salut Mental de Catalunya


Explicar quins són els principals trastorns mentals que afecten a infants i adolescents. Aquest és un dels objectius que persegueix la jornada que, sota el títol “Joves, educació i salut mental. Experiències nacionals i europees”, ha organitzat l'associació de Salut Mental de Catalunya pel proper dia 24 d'abril.

Segons l'Organització Mundial de la Salut, gairebé un 20% dels joves d'arreu del món pateixen algun trastorn mental. Alhora, la Generalitat situa aquesta dada al voltant del 7% dels infants i joves entre 4 i 14 anys.
Aquesta jornada ha de servir per intentar mostrar què caldria fer per prevenir-ho o què cal transmetre des de les escoles per reduir aquestes dades. Segons especifica l'associació organitzadora, “cal saber quina és la millor manera de prevenir i promocionar el benestar físic, psíquic i emocional de la nostra població juvenil”.
La jornada compta amb la participació de diferents ponents com Carles Feixa, exassessor de polítiques de joventut a Nacions Unides, o Sarah Brennan, directora deYoungMinds, Child & Adolescent Mental Health.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article