Les entitats de la discapacitat intel·lectual se sumen a la Diada de Sant Jordi

Els usuaris i usuàries de centres especials de treball, centres ocupacionals i de serveis d’atenció diürna i d’acolliment residencial surten al carrer per mostrar les seves propostes creatives.


Les entitats socials i sense ànim de lucre que atenen les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament surten avui al carrer per celebrar la Diada de Sant Jordi.

Els usuaris i usuàries de centres especials de treball, centres ocupacionals i de serveis d’atenció diürna i d’acolliment residencial seran en diferents punts de la geografia catalana amb parades on es vendran roses i altres productes relacionats amb la festa, elaborats artesanalment per ells, com roses de seda, feltre, roba, etcètera; punts de llibre; llibretes de material reciclat; bijuteria amb motius de Sant Jordi com dracs o princeses i una àmplia varietat de propostes creatives i imaginatives. En aquest link trobareu informació completa de les entitats del sector de tot Catalunya que se sumen a la Diada http://www.dincat.cat/ca/sant-jordi-2014-amb-les-entitats-de-dincat_186827

En paral·lel, bona part de les entitats també recolliran signatures per a la campanya de Dincat “Enganxa’t als drets. Defensar-los és reconèixer les nostres discapacitats” arran dels efectes de les polítiques d’austeritat en les subvencions i ajuts que garanteixen el dret a una vida digna, autònoma i inclusiva a les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament. El document demana un pacte social i unitari al Parlament de Catalunya per blindar les partides pressupostàries que asseguren aquests drets.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article