Barcelona, finalista del Mayor Challenges amb un projecte contra l'aïllament de les persones grans

La iniciativa 'Vincles BCN', presentat per l'Ajuntament de Barcelona, ha estat finalista d’entre 155 idees innovadores presentades per ciutats de tot Europa.


Barcelona ha estat escollida una de les 21 ciutats europees finalistes del 2013-2014 Mayors Challenge, una iniciativa de Bloomberg Philanthropies que busca idees innovadores que resolguin els principals reptes que tenen les ciutats avui, i que tinguin com a objectiu millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

L’artífex de la idea guanyadora obtindrà cinc milions d’euros per desenvolupar el seu projecte, i per a les quatre següents es rebrà, per a cadascuna, 1 milió d’euros amb la mateixa finalitat.

L’Ajuntament de Barcelona, per mitjà de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, hi ha presentat el “Vincles BCN”, un projecte que proposa trencar l’aïllament social de la gent gran de la ciutat mitjançant l’establiment d’una xarxa de suport públic i de l’entorn personal d’aquesta, que inclogui família, amics, treballadors socials i voluntaris. La proposta de Barcelona ha quedat finalista d’entre 155 idees innovadores presentades per ciutats de tot Europa.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article