Un cop de mà pels nens i nenes del món

"Uncopdemà" és una diada familiar i solidària organitzada per diferents entitats socials


El proper diumenge 18 de maig, a partir de les dotze del migidia, arriba una nova edició de la festa solidària “Uncopdemà”. Aquest esdeveniment està ideat per sensibilitzar els nens i nenes de la realitat social que pateixen altres infants d'arreu del món.

Les impulsores de l'activitat són diferents entitats socials de Barcelona que treballen i elaboren projectes per la infància. La festa ha comptat en altres edicions amb el suport de personatges com Pep Guardiola, l'any 2012, o Leo Messi, en l'edició del 2013. Aquest any el futbolista Carles Puyol apadrinarà aquest acte.
Diferents tallers i actuacions amenitzaran la festa al Parc d'Atraccions del Tibidabo que aquest dia oferirà uns preus especials. Les entrades infantils valen 10 euros i les d'adults 20 euros, però amb aquest preu també hi entra un petit regal solidari.
La Fundació La Roda, la Fundación Soñar Despierto, la Fundación Theodora, Metges Sense Fronteres, Real Dreams i UNICEF, són les entitats sense ànim de lucre que hi participen. Ja s'han posat a la venda les entrades d'aquesta festa, que en d'altres edicions ha aplegat més de 20.000 persones.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Mercè Salas Barcelona
1.

Moltes gràcies per donar a conéixer la Festa Uncopdemà, va ser un èxit amb més de 5.000 assistents!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article