La Creu Roja llança una gran Aliança Humanitària en favor de l’alimentació infantil

L'entitat vol aconseguir el suport social a favor de l'alimentació infantil davant l'augment dels casos de pobresa infantil.


La Creu Roja a Catalunya presenta avui dimarts, 6 de maig, l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, una gran crida per aconseguir el suport de la ciutadania, el món empresarial, l’administració i altres agents socials i econòmics en favor d’aquesta causa, en un acte públic que se celebrarà a les 19h a l’Auditori de la Fundació RBA de Barcelona (Diagonal, 189).

Per part de la Creu Roja a Catalunya, hi intervindrà el seu president, Josep Marquès, el coordinador, Enric Morist, la secretària, Carmen Rico, i la nutricionista, Blanca Raidó, que explicarà consells perquè els infants tinguin una alimentació saludable. Durant l’acte, conduït per l’humorista Peyu i la periodista Marta Càceres. es projectarà l’espot de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil i d’altres vídeos relacionats amb la tasca humanitària de la Creu Roja. També es presentarà el nou espai web de l’Aliança.

La Creu Roja ha posat en marxa aquesta iniciativa davant de l’augment de la pobresa infantil a Catalunya. Cal tenir en compte que el 29,4% dels infants catalans viuen sota el llindar de la pobresa, enfront del 20,1% del conjunt de la població. A més, entre les persones en situació vulnerable ateses per la Creu Roja, 7 de cada 10 no poden garantir una alimentació saludable als seus fills i filles i un 38% no poden pagar la quota del menjador escolar.

Davant d’aquesta situació, la Creu Roja va distribuir prop de 57.200 ajuts alimentaris infantils durant el 2013 amb diferents programes. Però, d’ara en endavant, vol seguir reforçant aquest tipus de projectes, motiu pel qual llança l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article