El Marc Unitari de la Comunitat Educativa rebutja una nova retallada de les beques menjador

Reclama ajudes per a tothom que estigui per sota del llindar de la pobresa


Mestres, estudiants i associacions de mares i pares reclamen que es garanteixi l'adjudicació d'una beca menjador a tots aquells infants que estiguin per sota del llindar de la pobresa.

Des del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) aproven la proposta d'unificar els criteris per concedir una beca a Catalunya però asseguren que no permetran que aquests suposin “una retallada en la partida”.

Maria Vinuesa, representant de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, considera que “està bé que els criteris s'unifiquin per tot Catalunya i està clar que això vol dir que en algunes zones els nous llindars seran més restrictius, però cal veure com es concreta el nou sistema i si tothom l'acaba aplicant per saber com queda”.

A Catalunya, una família de dos adults i dos infants que tingui una renda anual de 16.972 euros se la situa en el llindar de pobresa. Amb el nou acord establert entre el departament d'Ensenyament i els consells comarcals, les famílies que es trobin en aquesta situació rebran el cent per cent d'una beca menjador.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article