La Generalitat impulsa la internacionalització de les entitats del tercer sector

Aquesta és una estratègia pionera per donar suport i visibilitat a les entitats socials i cooperatives


La Generalitat de Catalunya ha impulsat una estratègia per internacionalitzar les entitats del tercer sectori l'economia social i cooperativa. L'objectiu d'aquesta proposta és donar suport a aquest tipus d'organitzacions per obrir-se a l'exterior i guanyar visibilitat. 

Aquesta estratègia pionera es desenvoluparà a través d'ACCIÓ, una agència centrada en la competitivitat de l'empresa i que es troba adscrita al Departament d'Empresa i Ocupació.
 
La presidenta de la Taula del Tercer Sector de Catalunya, Àngels Guiteras, considera que “en un entorn cada vegada més europeu i global, la internacionalització constitueix un repte necessari i de primer ordre”. Per això, la Generalitat ha decidit posar a l'abast de les diferents organitzacions 25 oficines exteriors catalanes per detectar altres finestres d'oportunitats i impulsar processos de contractació publica internacional o mecanismes de finançament a nivell europeu. 
 
El secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, destaca que “el futur de la nostra economia passa per la seva plena internacionalització” i que aquesta a "d'abastar empreses de tots els sectors, totes les dimensions i territoris, i això inclou el tercer sector”. 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article