Projecte Home obre un servei d’atenció de les addiccions a Tarragona

L’objectiu d’aquest espai és atendre 1.000 persones en tres anys, amb especial atenció a les més vulnerables i amb menys recursos econòmics.


Projecte Home Catalunya ha obert un nou servei d’addiccions a Tarragona destinat a l’atenció, el tractament i la reinserció social de les persones amb problemes de drogodependències i ludopaties.

L’espai, en funcionament des de finals de 2013, té com a objectiu apropar l’ajuda que realitza l’entitat al territori de Tarragona i les Terres de l’Ebre i compta amb diverses línies d’actuació com ara l’orientació i diagnòstic per a adolescents i adults, el tractament en règim ambulatori, l’assessorament a familiars, l’acompanyament a la reinserció laboral o l’execució de mesures penals alternatives.

El nou servei es troba a l’Hotel d’Entitats de Tarragona (C/Pons d’Icart. Edifici La Pedrera), situat al centre de la ciutat i amb bona accessibilitat. El servei realitza atenció directa de règim ambulatori i compta amb un equip professional format per un psicòleg, una educadora social, una pedagoga, una criminòloga i un grup de voluntariat. A més, té disponible el següent telèfon d’assessorament i informació: 977.216.383.

Més a prop per arribar a més persones

Amb aquest nou centre, Projecte Home acosta la seva acció a les diferents comarques tarragonines per tal de millorar la qualitat dels seus serveis i arribar a més persones que necessitin ajuda. El nou espai vol atendre 1.000 usuaris durant els primers tres anys entre persones afectades i familiars, amb especial atenció a aquelles persones més vulnerables i amb menys recursos econòmics. L’espai permetrà també reduir el cost del transport a usuaris que fins ara s’havien de desplaçar a altres centres de l’entitat.

L’obertura d’aquest nou servei concorda amb les línies estratègiques de Projecte Home Catalunya per als propers anys, que prioritzen, entre d’altres, l’atenció a les persones més vulnerables i la millora de l’accessibilitat al conjunt del territori català.

Projecte Home Catalunya (www.projectehome.cat) és una ONG catalana creada el 1995 pel tractament, la prevenció i la sensibilització de les drogodependències i d'altres conductes addictives. El 2013 ha atès més de 1.800 casos i 4.100 persones s'han beneficiat de les accions preventives desenvolupades. Exerceix com a ONG de caràcter consultiu especial davant el Consell Econòmic i Social de Nacions Unides.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article