Congrés sobre els valors emocionals i econòmics necessaris per gestionar una organització

La Càtedra d'Ètica Aplicada de la Universitat Ramon Llull organitza un seguit de conferències els proper dies 19 i 20 de juny


El Congrés anual d'European Business Ethics Network (EBEN), organitzat des de la Càtedra d'Ètica Aplicada de la Universitat Ramon Llull, analitzarà enguany l'ètica, les emocions i l'economia que cal tenir en compte per gestionar una organització. 
 
 

Aquest congrés, que se celebrarà els propers dies 19 i 20 de juny, arriba aquest any a la seva 22a edició i ho fa consolidant-se com un espai d'intercanvi d'idees i tesis envers els valors ètics presents en diferents àmbits de la societat. 
 
Aquest any, el congrés comptarà amb la participació d'Ivez-Charles, professor de filosofia de la Universitat Sorbonne de París, que farà la conferència inaugural. D'altra banda, també hi haurà les ponències d'Àngel Castiñeira, Josep Maria Gay de Liébana, Arcadi Oliveres o Josep Maria Lozano. Tots ells analitzaran quins criteris cal seguir per gestionar eficaçment una organització.
Una conferència d'Amareswar Galla, director del International Institute for the Inclusive Museum, especialista en integració i herència cultural clausurarà el congrés. 
 
L'European Business Ethics Network es dedica a la promoció i estudi de l'ètica en diferents àmbits d'organitzacions i negocis. Alhora, amb aquests congressos preten mostrar la necessitat de promoure uns valors ètics en la configuració d'un espai social. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article