Tot a punt per a la 16 edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya

La Sala Marquès de Comillas, de les Drassanes de Barcelona acollirà, del 5 al 8 de juny, una nova edició d'aquesta fira dedicada a la tercera edat.


Del 5 al 8 de juny FiraGran obre un any més les seves portes a les persones grans.

Des de la primera edició l'any 1999, els objectius i la filosofia de Fira Gran segueixen inalterables:
  • Aparador dels serveis adreçats a millorar la qualitat de vida.
  • Fira Activa i participativa. Desenvolupament d'un ampli ventall d'activitats dirigides i realitzades per les persones grans.
  • Fòrum de participació sobre temes que preocupen a les persones grans
  • Espai per a la informació i l'assessorament.
  • Plataforma per a totes les entitats que treballen amb les persones grans.
  • Punt de Trobada de professionals especialitzats en atendre a les persones grans. El dia 6 de juny tindrà lloc una jornada sobre Els hàbits alimentaris de la gent gran des d'una perspectiva professional.
FiraGran te una gran oferta d'activitats, conferències, debats i informació sobre temes d'interès per a la gent gran. Les grans àrees de l'oferta de FiraGran es divideixen en: cultura, formació i oci, esports, serveis socials, institucions i entitats, salut, noves teconologies, alimentació i cosmètica.

L'any 2013, el Salò de la Gent Gran va tenir més de 50 expositors pels quals hi van passar unes 120.000 persones. Durant els dies que dura la fira, hi ha més de 400 activitats organitzades pel propi col·lectiu de gent gran i també organitzades pels expositors: entitats, empreses i administracions que treballen per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Consulteu tots els actes de FiraGran a: www.firagran.com

Foto: FiraGran 2011

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article