Obertes les inscripcions per la 5ª Setmana de la Responsabilitat Social

Se celebrarà del 7 al 12 de juliol al Born Centre Cultural de Barcelona


Ingeniería Social SAL i l’Associació + Responsables organitzen de nou aquest esdeveniment amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya  i l’Obra Social de “la Caixa”. L’objectiu és la conscienciació general envers la Responsabilitat Social i consolidar-se com l’aparador ideal perquè tots aquells actors que tenen a veure amb la responsabilitat social puguin trobar-se, millorar la seva visualització i mostrar les seves bones pràctiques en RSC.

Després de l’èxit assolit en les quatre primeres edicions, on es van superar els 4.000 participants, la 5ª Setmana de l’RSC ja ha obert les seves inscripcions perquè tots aquells que així ho desitgin puguin inscriure’s de forma totalment gratuïta en el seguit d’activitats que hem preparat per aquests sis dies arreu de la geografia catalana. Només cal visitar la web oficial de l’esdeveniment (www.setmanarse.cat).

Institucions, empreses, organitzacions, agents socials i ciutadania tornen a estar convocats per participar en un esdeveniment que enguany també tindrà molt present en el seu programa d’activitats que Barcelona sigui Capital Europea del Voluntariat 2014 i que es commemori el 20è aniversari de l’Any Internacional de la Família. De fet, la jornada de dimarts 8 de juliol estarà especialment dedicada al voluntariat i la família.

En aquesta ocasió la jornada inaugural tindrà lloc dilluns 7 de juliol al Born Centre Cultural de Barcelona, on a més de la presentació oficial de la 5a Setmana RSC, es celebraran les conferències SOC-ECO-AMB de bones pràctiques empresarials i la Fira RSC per fomentar el networking i conèixer de primera mà experiències i recursos entorn L’RSC.

La jornada de dimarts vindrà marcada per la capitalitat europea del voluntariat de Barcelona, amb la presentació de la nova Oficina del Voluntariat Corporatiu de Barcelona i el XX aniversari de l’Any Internacional de la Família. L’Arxiu de la Corona d’Aragó acollirà un seguit de conferències sobre voluntariat corporatiu i de conciliació de la vida personal i laboral. La jornada es tancarà amb un taller sobre RSC i inserció laboral on s’exposaran els beneficis de l’RSC per la pime i el territori.

Per dimecres 9 de juliol s'ha reservat a totes les activitats que ens proposen entitats socials i mediambientals perquè els treballadors de les diferents empreses inscrites en la setmana  puguin exercir com a voluntaris. Dijous li arribarà el torn al canvi climàtic i com incorporar-lo a una estratègia global d’RSC. S'Organitza un taller de formació a l’Oficina Catalana de Canvi Climàtic.

Divendres serà el ‘Dia de la Responsabilitat Social i Portes Obertes’, on totes les empreses i organitzacions responsables que ho desitgin obriran les seves portes per mostrar ‘insitu’ les seves bones pràctices. I per tancar la Setmana, dissabte s'organitza una sèrie de taller per a infants, adults i famílies a la Fàbrica del Sol.

Llegiu el programa sencer d'aquesta cinquena edició.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article