'La fam no fa vacances', nova campanya del Banc dels Aliments

L'objectiu és evitar la caiguda de donacions a l'estiu


El Banc dels Aliments ha llençat una nova campanya sota el lema “La fam no fa vacances”. L'objectiu és intentar que a l'estiu no caiguin les donacions ja que en aquesta època acostuma ha augmentar la demanda. 

La companyia El Tricicle ha apadrinat aquesta campanya i promociona les diferents activitats que s'han organitzat pels mesos de juny i juliol i que han de servir per animar a empreses, associacions i ciutadans a participar-hi.
 
Segons la responsable de Comunicació de la Fundació Banc dels Aliments, cal conscienciar a la ciutadania de què “els més de 250.000 beneficiaris que atenen les 700 entitats receptores dels quatre bancs d'aliments de Catalunya segueixen necessitant menjar a l'estiu”. 
A través d'aquesta campanya, es volen recaptar aliments bàsics per fer-los arribar a les més de 730 entitats benèfiques que aten el Banc dels Aliments i garantir així l'alimentació de prop de 300.000 beneficiaris durant els mesos d'estiu.
 
Els aliments recollits en les diferents activitats es destinaran a entitats benèfiques properes, les encarregades de fer-los arribar als seus beneficiaris. 
 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article