El Ministeri de Sanitat vol multar als pares dels menors que beguin

La nova llei vol regular el consum, la venda i la publicitat de begudes alcohòliques sobretot amb els menors


El Ministeri de Sanitat aprovarà una llei per regular a Espanya el consum, la venda i la publicitat de begudes alcohòliques, sobretot en relació amb els menors. 

La nova llei preveu multar als pares dels menors que beguin i, en cas d'insolvència, fer treballs socials  per a la comunitat.
 
Els menors podrien veure's obligats a pagar multes que oscil·larien entre els 300 i els 600 euros però que, en la majoria de casos, serien els pares o tutors legals qui haurien de fer front a cost.
 
Alhora, la llei també indica que es multarà a aquells adults que consumeixin alcohol en llocs com unes piscines públiques o alguns esdeveniments.
 
L'avantprojecte de llei també preveu que s'impulsin campanyes de sensibilització, formació dels menors o que s'estableixin uns protocols sanitaris d'actuació quan es rep a un menor amb coma etílic. 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Josep Pagès Canaleta CARDEDEU VALLES ORIENTAL
1.

Que beguin molts menors la culpa la tenen els Pares que tambe beuen molt alcohol , els fills fam casi sempre lo que veuen a casa seva . Fumen i beuen alcohol per que els seus pares hufam . A Casa meva com no es fuma ni es beu alcohol no poden feru els meus fills no hu beuen pas . Cal perseguir el ALCOHOL AL CARRER . alla hi ban a beura moltes criatures menors i culpu als Ajuntaments i POLICIAS Per no fer res al respecta mirar cap unaltra lado he

  • 0
  • 1

Comenta aquest article