Inscripcions obertes per als nous cursos d'estiu de Torre Jussana

Torre Jussana és el centre de serveis a les associacions de Barcelona, cogestionat entre l'Ajuntament i el Consell d'Associacions de Barcelona.


Un estiu més, Torre Jussana ofereix a totes les associacions de Barcelona la possibilitat d’aprofitar els mesos de juny i juliol per realitzar formacions basades en el treball pràctic i vivencial sobre temàtiques clau per al seu bon funcionament.

En aquesta nova oferta formativa d'estiu destaca el cicle "Gènere, interculturalitat i sostenibilitat: eines i recursos per associacions". Consisteix en tres tallers monogràfics sobre com treballar des de l'associació la perspectiva de gènere, el model intercultural de convivència i la gestió sostenible de l'entitat i com transmetre aquestes qüestions. Cadascun dels tallers anirà a càrrec de membres dels equips tècnics del Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD), del Programa BCN Intercultural i de l'Agenda 21 de Barcelona, respectivament.

D'altra banda, també el centre també ofereix el taller "Innovem! Tècniques creatives per al desenvolupament d'accions i projectes". Amb aquesta proposta es pretèn donar a conèixer metodologies i processos de treball que permeten desenvolupar la creativitat i afavoreixen la innovació per tal d'aconseguir nous resultats amb les activitats i projectes que realitzen les associacions.

Finalment, cal destacar el curs sobre "Lideratge i gestió d'equips", pensat per ajudar a Juntes Directives a millorar la gestió de les persones i dels equips de treball de l'associació. En aquest curs s'entrenaran les competències per exercir lideratges positius i es posaran en pràctica tècniques i dinàmiques per desenvolupar-los.

A la pàgina de l’Oferta Formativa de TJ, a més dels cursos de la Formació d’Estiu també hi trobareu la informació dels cursos de l'anterior oferta formativa (Primavera 2014) que encara s'estan realitzant i altres propostes formatives que es duran a terme a Torre Jussana en els propers mesos, com alguns dels tallers de l'Escola d'Estiu del Voluntariat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article