Creu Roja facilitarà ajudes alimentàries a més de 1.500 infants aquest estiu

L'entitat augmentarà un 40% les ajudes respecte l'any passat


La Creu Roja impulsa una campanya d'alimentació infantil durant els mesos d'estiu coincidint amb les vacances escolars. L'objectiu és donar suport alimentari als infants que reben beques de menjador de la Creu Roja durant el curs escolar i també a d'altres infants que també són atesos en alguns projectes de l'entitat.

A través d'aquesta campanya es vol donar suport a uns 1.500 infants i joves, un 40%  més que l'estiu passat. Creu Roja distribuirà unes targetes de prepagament en famílies en situació de vulnerabilitat i així podran adquirir aliments per als seus fills i filles. Cada targeta estarà carregada amb 230 euros per als alumnes de primària i 368 per als de secundària i es podrà usar durant el període comprès entre l'acabament d'aquest curs i l'inici del proper. En total, l'entitat destinarà 240.216 euros a aquesta campanya d'estiu. 
 
Els infants que es beneficien d'aquests projectes resideixen en més de 143 municipis de tot el territori català i prop d'un 65% dels casos que s'atenen pertanyen a famílies nombroses. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article