Fins demà es poden fer les preinscripcions a la Fira d'Economia Solidària de Catalunya

La tercera edició de la fira se celebrarà els dies 24, 25 i 26 d'octubre


Totes les entitats que vulguin participar a la tercera edició de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya poden inscriure's fins demà 17 de juny.

La tercera edició de la fira tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 d'octubre del 2014 a Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Un dels reptes d'aquest any és, segons els organitzadors, augmentar el nombre de persones i organitzacions compromeses en les iniciatives d'economia solidària, com a consumidores i proveïdores, donar visibilitat al teixit comercial  i, alhora, consolidar-se com un referent periòdic del mercat social a Catalunya i un esdeveniment clau a Europa i a la Mediterrània. 
 
La fira pretén mostrar els productes i serveis per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones com l'habitatge, l'alimentació, el cooperativisme, la comercialització justa, els serveis a les persones i empreses, les assegurances ètiques, l'emprenedoria social o l'educació, entre d'altres. 
 
 
Els organitzadors expliquen que l'economia social i solidària és tota aquella activitat econòmica que es du a terme seguint uns criteris democràtics, participatius, respectuosos amb el medi ambient i socialment responsables. I aquests són els valors que fonamenten l'organització de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article