AMPANS seleccionada per impulsar un projecte d'inserció sociolaboral

Facilitarà llocs de treball a persones amb discapacitat intel·lectual i risc d'exclusió social


La Fundació AMPANS ha estat escollida per Catalunya Caixa per impulsar el projecte CO-LABORUM d'inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. 

Aquest programa està ideat per garantir un lloc de treball adaptat a les necessitats, capacitats i aptituds de les persones en risc d'exclusió social. CO-LABORUM s'adreçarà a persones majors de 18 anys i que resideixen en algun municipi de la comarca del Bages. Alhora, a través del programa, incentivarà la participació dels col·lectius locals per garantir l'èxit de la iniciativa. 
 
El projecte està dotat amb 60.000 euros que l'entitat destinarà enguany a aquests programes socials del Bages. Aquest programa aposta per la col·laboració d'organismes i empreses locals, públiques o privades, per resoldre les necessitats d'ocupació de la comarca i donar feina a persones amb alguna discapacitat. El president d'AMPANS es mostra convençut de què “l'atur és especialment dur amb les persones amb discapacitat intel·lectual i programes com aquest, que preveu la implicació dels ens locals, demostren que amb la suma de tots podem transformar la realitat de les persones”. 
 
Catalunya Caixa ha seleccionat aquest projecte valorant-ne molt positivament “la capacitat del programa de tenir un impacte positiu” i, alhora, de “gran sensibilització social i amb possibilitats per actuar de catalitzador d'altres iniciatives en aquest mateix àmbit”.
 
La Fundació AMPANS  és una associació fundada l'any 1965 que es dedica a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Bages
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article