Les famílies nombroses o amb persones discapacitades al seu càrrec rebran 1.200 euros a l'any

Es tracta d'un paquet d'ajudes addicional que ha publicat el govern espanyol en la nova reforma fiscal.


Les famílies nombroses o aquelles amb fills discapacitats o amb ascendents amb discapacitat rebran un ajuda addicional. La mesura s'ha fet pública aquesta setmana en motiu de la nova reforma fiscal que ha preparat el govern espanyol de cara a aquest nou curs.

Tots les famílies que compleixin els requisits rebran una deducció de 1.200 euros anuals que podran cobrar per avançat a raó de 100 euros anuals i també podrà acumular-se segons la situació personal de cadascun dels contribuents. Podran acollir-se a la deducció les famílies amb fills dependents i amb una discapacitat superior al 33% o aquelles famílies amb un ascendent dependent la discapacitat de la qual també sigui superior al 33%. També s'hi podran acollir les famílies amb tres fills o més, o aquelles que tinguin dos fills, un dels quals presenti una discapacitat superior al 33%.

Les famílies nombroses de categoria especial, amb cinc o més fills, o aquelles amb quatre fills i almenys tres per part o adopció múltiple o amb quatre fills i ingressos anuals inferiors al 75% de l'Iprem (equivalent a 6.390,13 euros anuals), també rebran els 100 euros mensuals.

La nova reforma també elevarà els mínims familiars per a les famílies una mitjana del 32%. Pel primer fill s’incrementarà l'ajuda a 564 euros, fins a 2.400 euros anuals (un +30,7%). Pel segon, en 660 euros, fins a 2.700 (+32,3%). Pel tercer, en 328, fins a4 .000 (+8,9%). Pel quart, en 318, fins a 4.500 euros (+7,6%).

Les ajudes per fill menor de tres anys passaran de 2.244 euros a 2.800 euros, la qual cosa suposa un ascens del 24,7% (556 euros més).

El govern de Madrid té previst elevar en un 30%, fins a 3.00 euros anuals, les ajudes a una persona que es trobi a càrrec d'un dependent amb discapacitat superior al 33%. Les famílies que per cas cuidin a una persona discapacitada per sota del seu 65% i amb mobilitat reduïda, el seu mínim s'eleva fins als 12.00 euros, un 28''2% més.

L'ajuda per a majors de 65 anys s'elevarà a 1.150 euros, un 25'2% més. Per la persona que cuidi a ascendents grans de més de 75 anys, la dotació econòmica serà un 25% més que fins ara, ascendint a 2.2550 euros.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Josep Pagès Canaleta de CARDEDEU VALLES ORIENTAL
6.
ser pobre i aturat i..anar a votar es ser Idiota , per molt que votis no te te ajudaran més , no faran res per tu SI Te treuran lopoc que tesper donar-lo als rics .. NO SERVEIX DE RES ANAR A VOTAR PERPOBRES I ATURATS es lo que baix apendra fa anys i no me equiboco .. Tots els partits politics son iguals ajuden als rics i no fam res per els pobres . . Falten DEBATS OBERTS ALS CARRERS en LLibertat un els pobres i aturats poguin fer preguntes ala cara als politics PERO ELPOLITICS TENEN POR DE FER DEBATS OBERTS UN ES POGUIN FER PREGUNTES la gent que els no ajuden .. NO JA Democracia a les Eleccions las Campanyas els politics fam un gran discurs diue fam falses promeses I NO ACMITEN PREGUNTAS al estilo Rajoy ..
  • 0
  • 0
Josep Pagès Canaleta de CARDEDEU VALLES ORIENTAL
5.
A Cardedeu es fam moltes més Festes alpoble en diners publics Que no pas politicas socials Qui no diu que molts diners de politicas socials ban a pararper pagar les festes als pobles he JO Soy muy malpensado motius en tin per pensar malament he ELS Alcaldes i alcaldesses i regidors cobren bons i grans sous disfruten de privilejios Despres no ja diners per fer bones politicas socials normal .MENYS FESTES ALS POBLES I CIUTATS Catalunya no esta per fer tantes festes menys Corrupcio aquesta tambe arruina Catalunya hi hufan politics catalans mai tornen lo que roben
  • 4
  • 0
Josep Pagès Canaleta de CARDEDEU VALLES ORIENTAL
4.
Baix anar molt als Serveis Socials de Cardedeu no ban fer res per nosaltres ´, ¿ Esque penseu de veritat quels Serveis Socials sempre ajuden als mes pobres ? NO ajuden a amics seus conosidos ELS diners de politicas socials NO tots acaben fem politicas socials a lo millor els fam servir per altres coses .NO Solament aqui a Cardedeu a tot arreu . JA MALNUTRICIO INFANTIL A Catalunya Per que els SERVEIS SOCIALS de TOT CATALUNYA No fam be la seba feina clar i català NO DIGUI TRIAS ALCALDE DE BARCELONA no ja diners per BECAS DE MENJADOR Pero si en ja per pagar el seu enorme SOU
  • 6
  • 0
Marta Prat
3.
#1 Josep no heu de tenir por d'anar als Serveis Socials, allà us orientaran, us aconsellaran, us acompanyaran en els tràmits que hagueu de fer. També podeu consultar la web de la Generalitat en l'apartat de Benestar i Família hi ha un apartat de persones amb discapacitat. I també podeu apropar-vos a l'Oficina de l'INSS que tingueu més a prop, allà podeu tramitar la "Prestació per fill a càrrec" si és que no l'esteu cobrant. Però el meu consell és que demaneu hora amb un treballador social.
  • 4
  • 0
Josep Pagès Canaleta de CARDEDEU VALLES ORIENTAL
2.

NO Se ajuden pas a totes les Families nombrosses AIXO ES PROPAGANDA ELECTORAL mes que una realitat i veritat , aixo es per Guanyar vots no per ajudar de veritat a les families

  • 8
  • 0

Comenta aquest article