S'amplia la iniciativa per lliurar dispositius VIA-T a conductors amb discapacitat

Se’n podran beneficiar els conductors amb un grau de discapacitat del 65% o superior, independentment de si tenen mobilitat reduïda.


Abertis Autopistas i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, juntament amb la Fundació Abertis, Creu Roja, l’Institut Guttman, l’ONCE, laFederació Ecom i el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat(COCARMI), han signat un acord per ampliar la iniciativa “Eliminem barreres”, per tal de continuar facilitant dispositius VIA-T amb condicions especials a conductors amb discapacitat.

Així, s’augmenta l’abast de la campanya als conductors amb un grau de discapacitat del 65% o superior, independentment de si tenen mobilitat reduïda.D’aquesta manera es prorroga el conveni que es va posar en marxa el març del 2013 i gràcies al qual Abertis Autopista ha lliurat ja 2.000 dispositius VIA-T. Amb aquesta ampliació, es preveu el lliurament de 5.000 nous dispositius.Els conductors que ho sol·licitin podran disposar d’un dispositiu VIA-T amb quota d’alta gratuïta i quota de manteniment reduïda.

Hauran de disposar de carnet de conduir en vigor i de la targeta acreditativa de la discapacitat del Departament de Benestar Social i Família. Les adhesions es poden fer a través del telèfon d’atenció al client d’Abertis Autopistas 902 200 320o a la pàgina web www.autopistas.com.

VIA-T és el sistema de telepeatge utilitzat per fer el pagament del trajecte sense necessitat d’aturar el vehicle, ja que, gràcies a un dispositiu que es col·loca al cotxe, automàticament es gestiona l’obertura de la barrera. A més, ofereix accés a programes exclusius de bonificacions i descomptes a l’autopista. Més del 40% de les transaccions a les autopistes d’Abertis aCatalunya es realitzen mitjançant el sistema VIA-T.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article