L'entitat Mas Albornà inicia avui les sessions fotogràfiques per elaborar el calendari social 2015

El bestiari festiu i popular de Catalunya serà el protagonista de la nova edició del calendari


Aquest dilluns es realitzarà a partir de dos quarts de nou del vespre davant de la Basílica de Santa Maria de Vilafranca la primera fotografia pel calendari de Mas Albornà. En aquesta ocasió, el Drac de Vilafranca del Penedès serà el protagonista de la fotografia i donarà el tret de sortida a la realització de 12 fotografies que il·lustraran la vuitena edició del calendari de l'entitat per l'any 2015. 
 

El tema escollit per fer el calendari del 2015 és el bestiari festiu d'arreu del país. Dracs, mulasses, lleons, cavallets... seran els protagonistes de les fotografies que es faran a diferents indrets emblemàtics de la geografia catalana com Poblet, Tarragona, Montserrat o Barcelona, entre d'altres. La fundació Mas Albornà ha establert una col·laboració amb l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya per fer possible el calendari. 
 
El calendari social de Mas Albornà té com a objectiu presentar de manera positiva les persones i la tasca de la Fundació. Des de fa vuit anys ha presentat fotografies amb personatges coneguts com els esportistes Messi, Gemma Mengual, Nani Roma o Víctor Sada, actors i actrius com Sergi López, Lloll Bertran o Mercè Sampietro i periodistes com Mònica Terribas, Antoni Bassas o Manel Fuentes. El calendari té una tirada de 40.000 exemplars que seran distribuïts gratuïtament amb el diari Ara i el setmanari “El 3 de vuit” a finals d’any.
 
La Fundació Mas Albornes es dedica des de fa més de 40 anys a crear i buscar oportunitats d’integració de persones amb discapacitat i trastorn mental a la comarca de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article