Més de 200 persones assisteixen al Firafest 2014

La festa tinguè lloc el passat divendres 4 de juliol i fou organitzada per la Fundació Joia


Més de 200 persones van participar i gaudir del Firafest 2014 que Fundació Joia va celebrar el passat divendres 4 de juliol a les pistes poliesportives del parc Joan Miró de Barcelona.

Els codirectors de Fundació Joia, Inmaculada Pinar i Enric Arqués, juntament amb el conseller municipal del districte de l’Eixample, Carles Ruiz, van donar la benvinguda als assistents a aquesta festa de l’estiu de l’entitat. Després, usuaris, professionals, familiars i gent del barri es van apropar a participar en les activitats que s’oferien per gaudir amb tota la família, com l’scrabble gegant, les bitlles, el taller de llibretes, el ping pong, i el kurling, entre d’altres. Totes les activitats van estar amenitzades amb la música del dj Mister Love Daddy.

També es van lliurar els premis del II Concurs Cultural Firafest entre els usuaris de l’entitat dintre de les categories de fotografia, relat i poesia. A continuació es va celebrar un espectacle de batucada a càrrec de Batubaroa i un de malabars a càrrec de Flamats, i finalment es va sortejar una cistella de productes de proximitat.

Podeu veure totes les fotos del Firafest aquí.

BTV
El programa ‘Connexió Barcelona’ de BTV es va interessar pel Firafest i va apropar-se a gravar les activitats que es realitzaven i a parlar sobre la tasca d’inserció social i laboral que realitza l’entitat. Podeu veure el vídeo del programa aquí.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article