Apps per a nens amb autisme o trastorns del llenguatge

Professors, pares i terapeutes afirmen que les aplicacions ajuden a desenvolupar diferents habilitats dels nens amb autisme


La tecnologia es pot convertir també en un instrument útil i imprescindible per a nens amb autisme. L'empresa Appically ha desenvolupat l'app Happy Geese, per estimular la comunicació del nens autistes o amb trastorns del llenguatge. Aquest joc es pot adaptar a les necessitats de cada nen i també dels seus pares o educadors. Happy Geese ajuda als nens a aprendre les vocals, els colors, els números i formes i afavoreix la concentració. 
 
A més, a través de les aplicacions, els nens poden aprendre a afrontar situacions quotidianes i a superar reptes que els permetin, per exemple, millorar el procés d'aprenentatge de l'escriptura. Els professors asseguren que les apps són senzilles d'utilitzar i, alhora, molt atractives pels nens. Tot i així, els educadors asseguren que els continguts d'aquestes apps s'han de poder adaptar a les necessitats educatives de cada nen. 
 
Segons dades de l'últim informe del Centers for Disease Control and Prevention d'Estats Units, 1 de cada 50 nens pateix autisme. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article