'Pacte del Temps' per millorar la conciliació laboral i familiar

Es tracta d'una proposta de l'Ajuntament de Barcelona que rep el suport d'empreses, entitats i persones particulars


El debat sobre la conciliació de la vida laboral i familiar ha portat a l'Ajuntament de Barcelona a impulsar un nou projecte: el 'Pacte del Temps'. Aquesta iniciativa vol contribuir a millorar la conciliació dels horaris amb els ritmes de vida de la ciutadania. 

Segons l'Ajuntament, "diverses investigacions indiquen que el temps està mal repartit, genera tensions i és un problema social". Per revertir aquesta situació, el consistori barceloní s'ha proposat adaptar els horaris dels equipaments i serveis a les necessitats de les persones, dissenyar un espai urbà i planificar la mobilitat prioritzant la millora del benestar quotidià, proporcionar informació de forma accessible i potenciar l'administració electrònica, treballar conjuntament amb empreses i entitats de la ciutat per fer compatible el temps de treball amb el de la vida quotidiana i sensibilitzar sobre la necessitat de conciliar el temps per millorar la qualitat de vida dels ciutadans. 
 
Les persones a títol individual o les entitats i organitzacions ja poden adherir-se al "Pacte del temps" que ha de permetre construir, com detalla l'Ajuntament de Barcelona, "una ciutat amb qualitat de vida i sostenible, adaptada als ritmes de vida de les persones". 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article