Tres organismes de Tarragona arriben a un acord per prestar alguns serveis plegats

Gestió i Prestació de Serveis Sanitaris, l’Institut Català de la Salut i la Xarxa Sanitària Santa Tecla detallen els primers plans de treball


Els proveïdors sanitaris de la ciutat de Tarragona han arribat a un acord per tal d’elaborar un dels primers plans de col·laboració conjunta. La Gestió i Prestació de Serveis Sanitaris, l’Institut Català de la Salut i la Xarxa Sanitària Santa Tecla treballaran plegats per desenvolupar els plans funcionals que permetran la col·laboració de les tres entitats.

Quim Nin, delegat del govern a Tarragona, i  Josep Mercadé, gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, van presentar la setmana passada els diferents plans i unitats funcionals d’alguns serveis que ofereixen la Gestió i Prestació  de Servis Sanitaris de la ciutat, l’Institut Català de la Salut i la Xarxa Sanitària Santa Tecla.

De moment, s’han aprovat els plans funcionals de l’Atenció Continuada i Urgent a la Ciutat de Tarragona i el Pla Funcional d’Atenció Domiciliària a la Ciutat de Tarragona. Paral·lelament, també s’han acordat els plans de les unitats funcionals territorials de cirurgia general, obstetrícia i ginecologia, pediatria, rehabilitació, aparell digestiu, ortopèdia i traumatologia.
 
Des del Departament de Salut asseguren que l’objectiu d’aquesta proposta és aprofitar el màxim de sinergies en aquells serveis i programes que sigui possible per ”racionalitzar  la utilització dels dispositius i garantir l’equitat en l’accés, l’eficàcia en la gestió i millorar la qualitat en el servei”.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article