S'inicia la convocatòria de la segona edició del premi 'Construint Empreses Saludables'

El termini de presentació dels projectes finalitzarà el dilluns 9 d'octubre


El passat mes de febrer es va aprovar el Pla interdepartamental de salut pública i aquest fet ha permès impulsar un seguit d'actuacions que permetin millorar la salut de la població ocupada. Un dels seus objectius és invertir en programes de promoció de la salut en el treball i els beneficis que això comporta en la productivitat de les empreses i sobre el benestar dels treballadors. 
 
Seguint aquesta línia de treball s'ha iniciat la convocatòria del segon premi "Construint Empreses Saludables" i que vol reconèixer iniciatives empresarials i de professionals de l'àmbit de la salut en el treball i la prevenció de riscos laborals. 
 
Es poden consultar les bases del premi a la pàgina del Departament de Salut de la Generalitat. El termini de presentació dels projectes finalitzarà el dilluns 9 d'octubre i el veredicte del premi es farà públic en el marc de la II Jornada de Salut Laboral que tindrà lloc el dijous 23 d'octubre. 
 
Segons explica la Secretaria de Salut Pública, qui convoca el premi, "les actuacions en matèria de promoció de la salut a l'empresa són una prioritat en l'àmbit de la salut pública a Catalunya i s'inscriuen en un dels cinc reptes que marca el Pla interdepartamental de salut pública".
 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article