El SOC renova el Programa d’Agents d’ocupació i desenvolupament local

L’objectiu del programa és afavorir la promoció econòmica i generar ocupació


El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) renova i garanteix la continuïtat del programa d’Agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL). L’objectiu del programa és promoure les polítiques que afavoreixen la promoció econòmica i social per generar ocupació. Aquest programa s’executa amb la col·laboració de diferents actors socials, econòmics i empresarials de la zona on es desenvolupi.
 
Des del SOC asseguren que el programa ha de ser un “generador d’ocupació el més integrat, equilibrat, equitatiu i sostenible possible”. Alhora, des del Departament d’Empresa i Ocupació consideren que les administracions locals tenen “un paper central en el procés de dinamització i desenvolupament socioeconòmic del seu territori perquè, tant el seu coneixement de les potencialitats i mancances del seu àmbit geogràfic com la seva proximitat a la ciutadania, els atorguen una posició privilegiada per tenir un paper determinant a l’hora d’impulsar aquest procés”.
 
Els AODL són personal que treballen a temps complet en el marc d’un Pla d’acció de desenvolupament local impulsat pels ens locals o per les entitats dependents o vinculades a una administració local.
 
Aquesta any hi ha temps per presentar les sol·licituds del programa fins al dia 13 d’octubre.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article