El 4 d'octubre arriba una nova jornada de 'Vine a Port Aventura amb Down Catalunya'

Una part dels diners de les entrades d'aquest dia es destinaran a l'entitat i altres fundacions que Down té al territori català


El proper 4 d'octubre, i per sisè any consecutiu, arriba una nova edició de "Vine a Port Aventura amb Down Catalunya". Durant aquesta jornada, l'entrada a Port Aventura només valdrà 18 euros i una part d'aquest diners es destinaran a Down Catalunya i a les seves entitats membres com Fundació Astrid 21 Girona, Aura Fundació, Andi-Down Sabadell, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona i Fundación Reto. 
 
Aquesta festa solidària comptarà durant el matí amb un espectacle protagonitzat per un grup de joves amb Síndrome de Down que tindrà lloc al Gran Teatre Imperial del parc d'atraccions. 
 
Tothom que hi vulgui participar ja pot adquirir vals per bescanviar per entrades a alguna de les entitats de Down Catalunya fins el proper 2 d'octubre. A més, i com a novetat d'aquest any, els interessats que siguin de Barcelona o rodalies poden adquirir les entrades a qualsevol de les botigues de calçats Querol, Querolets i Foreer Young fins el proper 27 de setembre.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article