Campanya de Verkami per tirar endavant una obra teatral de l'Associació Alba

Aquesta entitat treballa amb persones amb discapacitat física, psíquica o mental de l'Urgell i la Segarra


L'Associació Alba és una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat física, psíquica o mental de les comarques de l'Urgell i la Segarra i ara ha engegat una campanya a Verkami per finançar una part d'una obra teatral.

'SOM' és el nom que rep aquesta experiència teatral dirigida per la Companyia Amantis però protagonitzada conjuntament amb una vintena de persones de l'Associació Alba.  L'obra es podrà veure els dies 12, 13 i 14 de setembre a la Fira de Tàrrega però, a través de la campanya de Verkami, els impulsors volen realitzar un vídeo documental sobre el procés de creació escènica de 'SOM' i sufragar una part de les despeses d'escenografia.
 
Des de la Companyia Amantis asseguren que "SOM ha estat una experiència vivencial intensa, un procés de coneixença i col·laboració entre persones amb capacitats diferenciades". 
 
L'estrena de l'espectacle serà dins el marc de la Fira de Tàrrega 2014 però els mecenes que participin en la campanya de micromecenatge podran assistir a la preestrena que es realitzarà el dia 10 de setembre. 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article