S'aprova l'Avantprojecte de llei de suport a les famílies

L'objectiu és potenciar les polítiques familiars i lluitar contra l'exclusió social


El Govern de la Generalitat ha aprovat l'Avantprojecte de llei de suport a les famílies. L'objectiu és desenvolupar unes polítiques familiars que potenciïn les relacions entre tots els seus membres. 
 
La nova norma establirà les bases d'una política de suport i protecció a les famílies i se centrarà, sobretot, en la lluita contra l'exclusió social per fomentar una societat més cohesionada.
 
Segons explica el Departament de Benestar Social i Família, la futura llei ha de servir per “promoure la protecció econòmica de les famílies i potenciar la solidaritat social”. 
 
Alhora, aquesta nova normativa intentarà promocionar i millorar la conciliació entre la vida laboral i familiar dels treballadors i el repartiment de les tasques entre els diferents membres d'una família. 
 
Aquesta Avantprojecte de llei té com a finalitat enfortir les directrius fixades al Pla Integral de Suport a la Família 2012-2016 que aplega el conjunt d'actuacions que es fan des de la Generalitat en polítiques familiars i, alhora, servirà per actualitzar la norma actual, vigent des del 2003. 
 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article